Click "Enter" to submit the form.

Bij Vastgoedpro zijn zo’n 600 makelaarskantoren aangesloten. De voornaamste missie van Vastgoedpro is om die kantoren zo goed mogelijk te faciliteren, zodat de makelaars zich kunnen focussen op de kern van hun werk: huizen kopen en verkopen. Maar dat valt niet mee in een markt die muurvast zit. Vastgoedpro vroeg ons om een actie te bedenken waarmee aangesloten makelaars hun lokale markt konden opschudden.

Klant:
Vastgoed Pro

Services:
Concept, fotografie & design

Win een VIP-verhuizing!

Hoe krijg je als makelaar meer aanbod van huizen? Dat was nooit een issue, maar we hebben een nieuwe situatie: veel vraag, maar zo goed als geen aanbod. We zetten daarom een campagne op, waarbij we de mensen die hun huis te koop aanbieden, gaan belonen. Met een opvallende, maar ook prettige prijs: een VIP-verhuizing! Want al het gedoe rondom een verhuizing, daar zit niemand op te wachten.

Vastgoedpro laat daarom elke week een huizenverkoper de VIP-verhuisservice winnen. Daarmee kun je je verhuizing soepel laten verzorgen door professionals, of je boekt een luxe hotel vlak na je verhuizing en laat je er met een limousine heen brengen… Acht weken lang gaat er een prijs van € 2.500 uit naar een huizenverkoper.


Lokaal faciliteren

Vastgoedpro makelaars krijgen een opvallend mailpakket in de bus. Met posters voor op kantoor en in de etalage, flyers om uit te delen of in bepaalde buurten te verspreiden en uitleg van de actie. Online bieden we direct bruikbare materialen voor de makelaars aan: persberichten voor lokale media, advertenties voor huis-aan-huis kranten en uiteraard kant-en-klare posts voor social mediakanalen.

Overkoepelend lanceren we een campagne op social media, waarbij we ons specifiek richten op potentiële huizenverkopers en mensen met een soortgelijk profiel. Alle materialen stralen actie uit: de opvallende limousine met aanhanger is de knipoog naar de verhuizing, het win-element is in opvallende Las Vegas-achtige vormgeving verwerkt.

Meer weten van deze case?

Bel of mail met Hans