Click "Enter" to submit the form.

De 26 Veilig Thuis organisaties – de advies- en meldpunten voor kindermishandeling en huiselijk geweld – verenigen zich in 2016 in een landelijk netwerk en zoeken een partner voor hun communicatie.

En dan in de breedste zin van het woord. Sinds een paar jaar alweer ondersteunt O2 Communicatie het Landelijk Netwerk Veilig Thuis (LNVT) bij hun lobby naar ‘Den Haag’, zijn we het landelijk aanspreekpunt voor de media, begeleiden en adviseren we de woordvoering en vertegenwoordigen we het netwerk, bijvoorbeeld bij de ontwikkeling van nieuwe overheidscampagnes rond kindermishandeling en huiselijk geweld.

Klant:
Landelijk Netwerk Veilig Thuis

Services:
Crossmediaal, online & social, strategie & positionering, woordvoering

Link:
Website

De uitgebreide mogelijkheden van O2 Communicatie komen goed van pas voor deze mooie club, want we bedenken tevens de landelijke uitstraling voor het LNVT en vertalen die onder meer in de website van Veilig Thuis. Ook bij de landelijke invoering van de chatfunctie worden we betrokken. We denken mee in de in alle haast opgezette werkgroep communicatie, bedienen de media met een persbericht, stemmen af over social en maken een praktische toolkit voor de veilig thuis organisaties in het land.

Meer weten over deze case?

Bel of mail met Onno