Click "Enter" to submit the form.

Samen vooruit in het nieuwe jaar
Met een frisse start
Met opgeheven hoofd het nieuwe jaar in
Een positief beginnen is het halve werk
Een goed begin

Het is in coronatijden niet makkelijk geweest. Des te belangrijker om aan het begin van het nieuwe jaar de inwoners van Utrecht een hart onder de riem te steken. En dan vooral met een positieve blik op de toekomst.

Klant:
Gemeente Utrecht

Services:
Concept, video

Denken in mogelijkheden

Gemeente Utrecht geeft aan het begin van elk nieuw jaar een boodschap mee aan zijn inwoners. Dit jaar willen ze daar een hart onder de riem aan toevoegen. Want vanwege de moeilijke tijden als gevolg van corona en de lockdown’s kunnen ze wel een opsteker gebruiken. En dan vooral kijkend naar de toekomst en wat er allemaal wel kan in plaats van blijven hangen in mineur.


Van Utrecht voor Utrecht

Normaal is het een boodschap van de burgemeester zelf maar dit jaar doen we dat anders. Het is een boodschap aan alle inwoners van Utrecht door inwoners van Utrecht. Samen met de Burgemeester. Want het is gebleken dat we het niet alleen hoeven te doen. Sterker nog. Dat we ons er samen heel goed doorheen kunnen slaan en dat moeten ook in het nieuwe jaar blijven volhouden. De boodschap is dan ook: “Corona is nog altijd om ons heen en we zijn er nog lang niet vanaf. En we geven ons als Utrechters niet gewonnen. Zolang we allemaal ons koppie erbij houden kunnen we dit. Utrecht, samen kunnen we het!”


Op film en op de mat

We gaan de stad in om inwoners van Utrecht te portretteren en op film vast te leggen. Allemaal spreken ze en stralen ze hetzelfde uit. Utrecht, samen kunnen we het!” De portretten van de inwoners staan voorop de kaart die huis aan huis wordt verspreid. Op de achterkant staat een persoonlijke boodschap van de Burgemeester zelf en een verwijzing naar de video. In de video worden de uitspraken van de inwoners gecombineerd met een korte krachtige maar positieve boodschap van de burgemeester.

Nieuwsgierig geworden naar de video? Bekijk hem hier:

Meer weten over deze case?

Bel of mail met Krijn