Click "Enter" to submit the form.

Goede voornemens

Toch heel even een beetje terugkijken: het is inmiddels haast ongelofelijk dat we in januari 2020 Physics@Veldhoven nog organiseerden: een 2-daags fysiek event (!) voor ruim 1.600 natuurkundigen. In maart stonden we er ineens anders voor en dat was ook direct duidelijk: de radiocampagne voor Salzburgerland – een creatieve ‘in program’ campagne bij ‘Ekdom in de Morgen’ op Radio 10 – moesten we op de dag voor de start afzeggen. Gelukkig ging er verder genoeg door dit jaar. Mooie campagnes en projecten voor Techniek Nederland, Intergamma, Parlan, Stiho, Vastgoedpro, Sweco, RAI Vereniging, Raad van Overleg in de Metalektro, Paleis Het Loo en Helderblauw… genoeg om ons hele team lekker bezig te houden.

2021 goed van start
Voor 2021 hebben we een berg goede voornemens, ook in ons werk. In de mooie en boeiende (maatschappelijke) zorgsector hebben we een aantal gave projecten staan. De (re)branding voor Spring Kinderopvang bijvoorbeeld, maar ook werk voor Vilans en Stichting IZZ.

Voor brancheorganisatie Techniek Nederland gaan we na hun verhuizing ook weer lekker aan het werk en we gaan de Raad van Overleg in de Metalektro zichtbaarder maken.

O2 Communicatie is van vele markten thuis, ook bouwmarkten: in 2021 mogen we ook het offline en online magazine voor Stiho realiseren, we helpen de interne communicatie voor Intergamma. Ook voor ingenieursbureau Sweco gaan we weer aan de slag. Ten slotte hopen we dat we ergens in het voorjaar ook de campagnes voor SalzburgerLand weer kunnen opstarten. Niet in de laatste plaats omdat we dan ook allemaal zelf weer mogen reizen!

Post-corona?
Daar hopen we met het hele land wel op; het post-corona tijdperk. We hebben er veel zin in om in 2021 weer ‘vast’ vanuit onze heerlijke stek in Creative Valley Utrecht CS te kunnen en mogen werken. ‘Gewoon’ weer met de trein en fiets naar kantoor, samen aan tafel overleggen, samen lunchen. En samen met onze klanten en relaties een kop koffie drinken en bijpraten. Bij deze aan jullie allemaal de uitnodiging om weer binnen te lopen, zodra dat straks weer mag!