Click "Enter" to submit the form.

Een bijzonder inkijkje in de plannen voor Utrecht

Na zo’n acht jaar in Utrecht voel ik me een echte Utrechter. Heel bijzonder dus, om gevraagd te worden het coalitieakkoord van mijn eigen stadsie vorm te geven. In de huisstijl van de Gemeente Utrecht, en met een frisse en moderne twist.

Snel schakelen
De vormgeving van het coalitieakkoord: een voor de stad zo belangrijk document, dat grepen we met beide handen aan. Omdat onderhandelingen nog in volle gang waren en er altijd punten op de i nodig zijn, moesten we flexibel zijn en snel schakelen. Vlak voor Hemelvaart was de tekst klaar. Aan ons de vraag om de maandag erna de opmaak af te hebben.

Supertrots
Dankzij een goede voorbereiding en goede samenwerking met de gemeente gingen de proeven in het weekend vlot heen en weer. Samen hebben we alles op alles gezet om het 64 pagina tellende akkoord naar ieders wens op te leveren. Zondag kon het akkoord al naar de drukker, en werd de online variant digitoegankelijk gemaakt. Dinsdag was het drukwerk klaar, precies op tijd voor de presentatie van woensdag 1 juni. Deadline gehaald! En natuurlijk blijft het bijzonder om voordat het openbaar is al een inkijkje te hebben in de plannen voor ‘mijn stad’. Supertrots dat we er samen een mooi akkoord van hebben gemaakt.

Wil je meer weten over dit project? Neem contact op met Liona.