Click "Enter" to submit the form.

Aan de slag met mentale gezondheid jongeren

Onderzoek na onderzoek laat verontrustende cijfers zien over de mentale gezondheid van jongeren. Om dit probleem beter aan te pakken wordt in maart 2022 MIND Us gelanceerd. Koningin Maxima is erevoorzitter van deze stichting.

Veerkracht
MIND Us gunt alle jongeren de kans om zich veerkrachtig te ontwikkelen. Dat kan alleen als ze grip krijgen op hun mentale gezondheid en hulp vinden als dat nodig is, weten ze bij MIND Us. Samen met jongeren kijkt MIND Us naar wat er al is op dit gebied en wat werkt. Met de introductie van de nieuwe stichting wordt O2 Communicatie gevraagd te adviseren over de positionering, de uitstraling en de PR rondom de werkbezoeken aan de vele mooie voorbeelden overal in het land.

Het gaat om jou!
Vervolgens zijn we binnen het ‘Team MIND Us’ aan de slag gegaan met het optekenen van dat wat goed werkt in de aanpak van mentale gezondheid bij jongeren. De positionering, de uitstraling én de aanpak komen allemaal samen in het actieplan ‘Het gaat om jou!’.

Voor en door jongeren zelf
We geven samen met MIND Us vorm aan dit actieplan en zijn betrokken bij de presentatie van het plan in december op paleis Noordeinde. Natuurlijk in het bijzijn van de erevoorzitter, maar ook in aanwezigheid van veel jongeren. MIND Us is niet voor niets voor en door de jongeren zelf: bekijk hier de aftermovie van deze dag.

Meer weten over dit project? Bel of mail met Onno.