Click "Enter" to submit the form.

5x tips voor flexibele feestdagen

Over een week is het weer tijd voor ‘the most wonderful time of the year’. Dit jaar geen groots familie- of oud en nieuw-feest, maar met deze 5 tips worden jouw feestdagen alsnog een succes! 

Tip 1: samen virtueel kerstfilms kijken
Home Alone, Love Actually, The Gringe of Gremlins; het is natuurlijk het gezelligst om de echte kerst-klassiekers samen met je familie of vrienden te kijken, maar dat mag dus eigenlijk niet dit jaar. Gelukkig maken verschillende websites het mogelijk om samen met iemand anders (legaal) een film te kijken. Via Kast bijvoorbeeld: met dit platform hoef je niets te downloaden en heb je de keuze uit duizenden films. Je hebt alleen Google Chrome of Firefox nodig. Kies een film, zet je camera en microfoon aan en het is net alsof je samen bent!


Tip 2: Piets unieke oliebollen

Oud&Nieuw zonder oliebollen, dat kan natuurlijk niet. En het leukst is om ze zelf te bakken. Wil je je familie en/of vrienden echt verrassen? Volg dan Piets unieke oliebollenrecept. Speciaal voor deze kerst deelt onze art director Piet het hier met je. Eet smakelijk!


Tip 3: De O2-eindejaarslijst

Luister jij tijdens de feestdagen ook non-stop naar de klassiekers in de Top 2000? We bieden je hier een eigentijds alternatief: we hebben de 100 meest iconische nummers van dit jaar volgens het team van O2 Communicatie op een rij gezet in de O2 eindejaarsplaylist op Spotify. Met deze lijst ga je swingend het nieuwe jaar in!


Tip 4: Verrassende virtuele kerstborrel

Zoom, Google Meet of Teams, je kunt er niet meer omheen sinds het begin van corona. Maar het is tijd voor een verrassend element tijdens de virtuele kerstborrel! Gebruik bijvoorbeeld het wiel der spellen: voeg ieders favoriete spel toe en draai aan het wiel om erachter te komen welk spel je gaat spelen. Voor iedereen plezier! Onze suggesties: ‘Hints’ met restjes inpakpapier, online karaoke met kerstliedjes, een zelfgemaakte kerstquiz via Kahoot of online Weerwolven.


Tip 5: Kerstdiner voor iedereen

Terwijl iedereen lekker warm binnen zit, fladderen veel vogels nog steeds buiten rond. Wil je hen ook voorzien van een heerlijke maaltijd rondom de feestdagen, vergeet dan niet om wat vetbollen voor ze op te hangen! Koop ze kant en klaar bij bijvoorbeeld de GAMMA of Karwei of nog leuker, maak ze zelf!