Click "Enter" to submit the form.

5x kickstarters voor deze lente

De lente staat weer voor de deur! Een tijd die in het teken staat van nieuwe energie, het uitproberen van nieuwe dingen en zelfontwikkeling. En nu de wereld weer opengaat kunnen we ook echt weer dingen ondernemen. Maar waar te beginnen? Met deze 5 kickstarters helpen we je een eind op weg!

Opruimen = frisse start!
Opruimen en wegdoen van spullen is goed voor nieuwe inspiratie en energie. Maar heb je wel eens gehoord van de inmiddels wereldberoemde opruimmethode ‘KonMari’? Daarbij gaat het er niet om dat je bepaalt of je iets nodig hebt, maar welke dingen je blij maken. Maken bepaalde spullen je niet blij? Doe ze weg, doneer ze aan een kringloopwinkel of doe mee aan een kledingruil. Lekker, zo’n frisse start!

Bijzondere uitjes in Nederland
Nu we weer op stap kunnen in eigen land, is het hoog tijd om jezelf te prikkelen met activiteiten buitenshuis. Wist je dat je in Limburg kunt golfen tussen de alpaca’s? Of dat je niet helemaal naar Italië hoeft te reizen om een wijngaard te bewonderen, maar je hiervoor ook terecht kunt in Groningen? We hebben bijzondere uitjes in Nederland voor je op een rij gezet, bekijk het hier!

We like to move it, move it!
Nu we weer meer op kantoor werken, gaan we minder vaak de deur uit voor een wandeling. Maar pas op dat je niet in oude patronen valt. Blijf lekker in beweging met bijvoorbeeld de app Ommetje: voor velen al bekend, maar probeer samen te ontdekken wat leuke routes rondom kantoor zijn. Zo stimuleer je elkaar om in beweging te blijven én geef je een boost aan je productiviteit en energielevel!

Verbreed je horizon
Niet iedereen staat te springen om terug naar de schoolbanken te gaan. Maar er is een laagdrempelige manier om jezelf toch te blijven ontplooien via online learning communities zoals Skillshare of Udemy. Hier vind je leuke cursussen/opleidingen waar je misschien zelf niet zo snel aan denkt. Leer de perfecte Italiaanse pasta en sauzen te maken of doe een bijenhouderscursus. In een paar uur kun je al een aantal nieuwe skills rijker zijn, dus daag jezelf uit en probeer eens iets nieuws!

Op avontuur in het buitenland
Een roadtrip is een leuke manier om landen te bezoeken, maar waar maak je nou die leuke tussenstops? De app ‘Breakzy’ maakt het plannen van je roadtrip een stuk makkelijker. Vul de eindbestemming van je roadtrip en je interesses in en de app laat je direct handige, maar ook leuke tussenstops op jouw route zien. Van handige plekken zoals tankstations tot aan hippe B&B’s of plekken waar je toffe activiteiten kunt doen!