Click "Enter" to submit the form.

5x energie voor thuiswerkers

Hoogstwaarschijnlijk dat je nu thuis zit te werken, maar waar haal je nu je energie vandaan als je in je uppie zit te werken? Deze situatie zorgt ervoor dat we even wat creatiever moeten denken. Om jullie een steuntje in de rug te geven in deze tijd, hebben wij 5 leuke (online) initiatieven op een rij gezet die jou energie kunnen geven!

Een sportief hartje voor de zorg
Een mooi initiatief is het hartje voor de zorg (#mijnhartvoordezorg). Veel mensen tekenen hiervoor een hartje op een wit T-shirt en hangen het voor het raam, maar het kan ook op een sportieve manier. Strava is een app waarmee sportprestaties worden bijgehouden via GPS. Zo heb je nu de Strava challenge: fiets of ren een route in de vorm van een hartje en post het op social media. Misschien een leuke uitdaging voor het weekend?

Ta nettkurs!
Altijd al die ene taal willen leren? Of zou je beter willen worden in je presentatie skills? Online zijn er ontzettend veel cursussen te vinden waardoor je je ook in deze tijd blijft ontwikkelen. Dit kan privé gerelateerd of werk gerelateerd. Blijf jezelf uitdagen!

Daag je collega’s uit
Om verbonden te blijven en éven van je laptop weg te kruipen kun je challenges doen met collega’s. Elke week moet één collega een challenge verzinnen die alle andere collega’s thuis moeten uitvoeren. Probeer bijvoorbeeld eens van je stoel af te komen met beide voeten op de grond, zonder je handen te gebruiken en met je rug tegen de rugleuning aan. Positieve energie en fun gegarandeerd!

Kunst aan huis
Weet je in alle gekkigheid écht niet meer wat je moet doen? Bekijk dan eens de Instagram pagina van ‘tussenkunstenquarantaine’ en doe inspiratie op. Wat is de opdracht? Een kunstwerk reproduceren met drie voorwerpen uit je huis. Dit levert geweldige plaatjes op! Ook een leuke challenge met collega’s; raad het kunstwerk.

Virtuele VRIJMIBO
Nu je niet meer naar kantoor kan hoeft dat niet te betekenen dat de vrijdagmiddag borrel niet meer door kan gaan. Pak een borrel, ga achter je laptop zitten en start een videocall met z’n allen. Dit soort momenten zijn waardevol en zo blijf je in contact met je collega’s.